Een begrafenis of crematie is niet een standaard gegeven. Ondanks dat ga ik wel uit van een standaard prijs en dat betekent dat deze is gebaseerd op een inclusief pakket; dus geen extra kosten voor bijv. reistijd en/of -kosten*, de voorbespreking, selecteren en bewerken van de foto’s.

* 1,5 uur Fotografie € 275,00 
Reportage, dus incl. reistijd en/of -kosten, incl. de voorbespreking, incl. alle foto’s (gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd op kleur, contrast en helderheid) in hoge resolutie op cd/dvd of usb-stick.
– evt meer uren worden gefactureerd op basis van nacalculatie.

* Op maat (prijs op aanvraag)
Reportage op maat, dus incl. reistijd en/of kosten, incl. de voorbespreking, incl. alle foto’s (gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd op kleur, contrast en helderheid) in hoge resolutie op cd/dvd of usb-stick.

* Geen reiskosten betreft in de regio Tiel en omgeving. Mocht de uitvaart verder zijn, dan zal ik hier een redelijke vergoeding voor vragen en uiteraard doe ik dit in goed overleg.

Uit privacy overwegingen heb ik minimale voorbeelden van uitvaartfotografie openbaar op de website staan. Jaarlijks breng ik meerdere uitvaarten in beeld.

Ik hou van fotografie, daarom lever ik uw reportage af nadat de financiële afhandeling volledig is voldaan.

Prijzen zijn excl. 21% btw.