Ik ben Gertjan Koster en geboren in Utrecht en woon al jaren in Tiel, een stad in de Betuwe en daarmee centraal in Nederland gelegen. Tiel is bekend van Jomanda en Flipje (jam) en tegenwoordig ook van Appelpop en het Fruitcorso.

Begin jaren 90 was ik al erg actief met fotografie. Uiteraard was dat nog in het analoge tijdperk. Ik had een donkere kamer (DOKA) om de beelden zelf af te werken. Omdat ik nog meer met fotografie wilde gaan doen, besloot ik om een erkende foto-opleiding te gaan volgen. Ik koos voor de Nederlandse Fotovakschool. Na een opleiding van bijna 3 jaar mocht ik mijn diploma van vakfotograaf in ontvangst nemen.

In 2015 heb ik mijn eigen fotostudio in gebruik genomen nabij het centrum van Tiel. Ik verzorg graag uw fotografie van a tot z, of het nu gaat om bruidsfotografie, uitvaartfotografie, evenementenfotografie, reportagefotografie of studiofotografie.

Wilt u meer weten schroom niet om contact met mij op te nemen.

Ik ben aangesloten bij DuPho, de beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Hierdoor ben ik automatisch aangesloten bij Pictoright, de auteursrechten-organisatie voor fotografen.